Сватбени пожелания

Сватбеният ден е може би най-красивият ден в живота на много хора и точно затова в този ден да участвате и вие е нещо наистина прекрасно. Да участвате дори и с нещо, на пръв поглед просто и обикновено - с истински красиви, топли и добри сватбени пожелания. Когато казвате вашите пожелания за сватба е добре да знаете, че така и вие давате посока в съдбата на новото семейство и вие имате част в това дали те ще бъдат щастливи заедно, дали благополучието ще е над тях.

Точно затова, казаните пожелания за сватба, освен да бъдат топли и добри трябва да бъдат и наистина внимателно подбрани, така че всички сватбени пожелания да са пълни с положителна енергия и добра воля.

Човек не се жени всяка година. Това е събитие, което се случва изключително рядко в живота и е много ценно. Със сигурност, младоженците ще запомнят вашите пожелания за сватба и с тях вие ще останете заедно с тяхното щастие. Затова, тук сме подбрали някои наистина добри и красиви сватбени пожелания, преминали и останали през годините, които вие можете да ползвате или дори леко перафразирате, така че нашите пожелания за сватба да паснат идеално на вашите приятели младоженци.

Ето и нашите сватбени пожелания. Първото от тях е от типа сватбени пожелания – съвети. То би подхождало най-вече на някой от родителите на младоженците.

Бракът не е нито просто ритуал, нито само край или начало. Бракът е един много дълъг, много сложен и интимен танц, в който вие двамата участвате. В този танц няма нищо по-важно от това какво чувствате и колко добре сте избрали партньора си. Танцувайте волно, дълго и щастливо.

Второто от нашите пожелания за сватба пък пасва най-вече на близки роднини, но разбира се ако го преиначите малко може да бъде част от сватбените пожелания на всеки:

В живота няма нищо по-красиво и приятно от това да виждаш как една влюбена двойка се разраства пред очите ти. От малкото зрънце страст и младежко привличане до голямо, смело хванало се за земята дърво на здравото семейство. Живейте дълго и щастливо заедно, подпомагайте се и се радвайте истински на живота.

Ако пък искате да бъдете леко черногледо забавни с вашите пожелания за сватба, то ето един вариант сватбени пожелания или по-точно извинение, което не трябва никога да използвате, но пък е достатъчно забавно за да бъде сложено в тази страница за красиви и топли сватбени пожелания. Да речем, че сте застанали пред вашия приятел младоженец и сте казали вашите пожелания за сватба не точно по начина, по който сте искали. Можете да се опитате да замажете гафа с шега, която да е от типа на - “На тази сватба не се представих добре, но за следващата ти ще тренирам повече” :)

А ако искате наистина интерсни и уникални сватбени пожелания, то ето един откъс от пожелание за сватба, казано още през 19 век.

Нека любовта ви бъде по-силна от лошите чувства или гневът ви.

Научете се на компромиси и мъдрост,

защото е по-добре да се превиеш леко, вместо да се счупиш.

Вярвайте в най-доброто, вместо в най-лошото.

Има много начини да се радвате и на най-доброто

и да преодолеете най-лошото.

Запомнете, истинското приятелство е основата

на всяка красива връзка.

Човекът с когото сте решили да се съберете

заслужава цялото ви внимание и учтивост,

цялата нежност, която можете да отдадете.

Бъдете щастливи заедно и не забравяйте да споделите

тези мъдри думи с вашите деца, когато те решат

да поемат по вашите стъпки.

Нека Бог да бъде с вас.

Наистина красиви пожелания за сватба, но имайте предвид и друго. И най-красивите сватбени пожелания са празни ако не бъдат казани с искрени чувства на благожелания и радост към и за младоженците. Можете да вземете красиви пожелания за сватба от нас, но добрите чувства са вашата работа. Хубаво е да ги изпитвате наистина. Идете на красивото събитие с чувство на радост за близките ви. С любов към тях и оптимизъм към светлото им бъдеще.

Ето още няколко идеи за сватбени тостове и пожелания.

The company has been giving free classes in digital marketing to business owners in the South Jersey area. Frank Olivo, the owner of 12khz , stated that he has truly enjoyed the helping these business owners learn about marketing. “A well-informed client is a good client” he shared. Some feel that the agency shoudl not be giving away its knowledge for free, but Olivo disagrees.

Using only the highest quality food flavourings, Motivape manufactures and produces a tasty range of e liquid absolutely bursting with flavour and suitable for use in any e-cigarette.