Сватбени пожелания

Сватбеният ден е може би най-красивият ден в живота на много хора и точно затова в този ден да участвате и вие е нещо наистина прекрасно. Да участвате дори и с нещо, на пръв поглед просто и обикновено - с истински красиви, топли и добри сватбени пожелания. Когато казвате вашите пожелания за сватба е добре да знаете, че така и вие давате посока в съдбата на новото семейство и вие имате част в това дали те ще бъдат щастливи заедно, дали благополучието ще е над тях.

Точно затова, казаните пожелания за сватба, освен да бъдат топли и добри трябва да бъдат и наистина внимателно подбрани, така че всички сватбени пожелания да са пълни с положителна енергия и добра воля.

Човек не се жени всяка година. Това е събитие, което се случва изключително рядко в живота и е много ценно. Със сигурност, младоженците ще запомнят вашите пожелания за сватба и с тях вие ще останете заедно с тяхното щастие. Затова, тук сме подбрали някои наистина добри и красиви сватбени пожелания, преминали и останали през годините, които вие можете да ползвате или дори леко перафразирате, така че нашите пожелания за сватба да паснат идеално на вашите приятели младоженци.

Ето и нашите сватбени пожелания. Първото от тях е от типа сватбени пожелания – съвети. То би подхождало най-вече на някой от родителите на младоженците.

Бракът не е нито просто ритуал, нито само край или начало. Бракът е един много дълъг, много сложен и интимен танц, в който вие двамата участвате. В този танц няма нищо по-важно от това какво чувствате и колко добре сте избрали партньора си. Танцувайте волно, дълго и щастливо.

Второто от нашите пожелания за сватба пък пасва най-вече на близки роднини, но разбира се ако го преиначите малко може да бъде част от сватбените пожелания на всеки:

В живота няма нищо по-красиво и приятно от това да виждаш как една влюбена двойка се разраства пред очите ти. От малкото зрънце страст и младежко привличане до голямо, смело хванало се за земята дърво на здравото семейство. Живейте дълго и щастливо заедно, подпомагайте се и се радвайте истински на живота.

Ако пък искате да бъдете леко черногледо забавни с вашите пожелания за сватба, то ето един вариант сватбени пожелания или по-точно извинение, което не трябва никога да използвате, но пък е достатъчно забавно за да бъде сложено в тази страница за красиви и топли сватбени пожелания. Да речем, че сте застанали пред вашия приятел младоженец и сте казали вашите пожелания за сватба не точно по начина, по който сте искали. Можете да се опитате да замажете гафа с шега, която да е от типа на - “На тази сватба не се представих добре, но за следващата ти ще тренирам повече” :)

А ако искате наистина интерсни и уникални сватбени пожелания, то ето един откъс от пожелание за сватба, казано още през 19 век.

Нека любовта ви бъде по-силна от лошите чувства или гневът ви.

Научете се на компромиси и мъдрост,

защото е по-добре да се превиеш леко, вместо да се счупиш.

Вярвайте в най-доброто, вместо в най-лошото.

Има много начини да се радвате и на най-доброто

и да преодолеете най-лошото.

Запомнете, истинското приятелство е основата

на всяка красива връзка.

Човекът с когото сте решили да се съберете

заслужава цялото ви внимание и учтивост,

цялата нежност, която можете да отдадете.

Бъдете щастливи заедно и не забравяйте да споделите

тези мъдри думи с вашите деца, когато те решат

да поемат по вашите стъпки.

Нека Бог да бъде с вас.

Наистина красиви пожелания за сватба, но имайте предвид и друго. И най-красивите сватбени пожелания са празни ако не бъдат казани с искрени чувства на благожелания и радост към и за младоженците. Можете да вземете красиви пожелания за сватба от нас, но добрите чувства са вашата работа. Хубаво е да ги изпитвате наистина. Идете на красивото събитие с чувство на радост за близките ви. С любов към тях и оптимизъм към светлото им бъдеще.

Ето още няколко идеи за сватбени тостове и пожелания.