Новогодишни пожелания

Нова Година се приближава бързо и вече е време за почивка, срещи със семейство и приятели, много празненства и разбира се много и най-различни новогодишни пожелания. В крайна сметка, традицията повелява да се изпратят пожелания за Нова Година на всички близки и приятели, а и не е ли хубаво като видиш, че някой твой приятел се е сетил за теб и е споделил с теб своите новогодишни пожелания? Няма как да не се усмихне човек, като прочете някои весели пожелания за Нова Година, няма как да не се стопли сърцето му като види красиви и топли пожелания за Нова Година, написани специално за него.

Ако имате проблем с написването на толкова много пожелания за Нова Година, а вие сигурно имате страшно много приятели, то ние ще се опитаме да дадем едно рамо, като съберем в тази страничка някои новогодишни пожелания, които особено много са ни харесали.

Ако вашите близки и приятели са хора весели и с желание за нещо смешно, то ето едно от така наречените смешни пожелания за Нова Година, което можете да им изпратите.

Нека през новата година казвате “обичам те” поне по веднъж на ден на любимия човек, на децата си, на родителите си, на своите братя и сестри, но нека не го казвате никога на секретарката си, на медицинската сестра, на масажиста си или на учителя по тенис. Честита Нова Година!

А когато говорим за различни пожелания за Нова Година, то какво ще кажете да изпъкнете сред всички останали, цитирайки едно от най-добрите новогодишни пожелания на Бенджамин Франклин, а то е:

Бъди постоянно във война с твоите пороци
Бъди в мир със съседите си
И нека всяка Нова Година те намира по-добър човек.

Ако не искате да изпъквате и да се откроявате сред околните с вашите пожелания за Нова Година или пък да казвате смешни новогодишни пожелания, то спокойно можете да направите едно пожелание от типа на традиционните пожелания за Нова Година. Да речем то може да звучи по този начин:

Честита Нова Година. През новата година се надявам да имаш много поводи за радост и щастие. Да успяваш в това, което правиш и да си доволен от резултатите, които постигаш. Надявам се здравето да не те напуска и да бъдеш горд и доволен от всичко това, което си. Честита Нова Година отново и приятно прекарване на празника.

Това са само част от различните новогодишни пожелания, които можете да отправите към вашите близки и приятели. Можете да направите и нещо по-добро. Да използвате тези пожелания за Нова Година просто като идеи за ваши собствени новогодишни пожелания, които да са уникални и написани за конкретния човек.

Весела и честита Нова Година.

PS Ето и няколко пожелания предназначени за всяка зодия: