Коледни пожелания

————> !!! Коледни пожелания !!! <————

————> !!!  Още за Коледа от Napred.BG  !!! <————
————> !!!  Коледна украса !!! <————
————> !!!  Коледни картички !!! <————
————> !!! Коледни песни !!! <————

Най-красивият християнски празник Коледа е съвсем близо и е време да седнем и да измислим нашите красиви и добри коледни пожелания. Коледа е времето когато стават чудеса и точно нашите коледни пожелания могат да творят чудеса. Това става обаче когато напите пожелания за Коледа са казани с истинска любов, искрено и добро чувство.

И понеже живеем вече в технологични времена добрите коледни пожелания, за съжаление или не се изпращат със смс-и, а не лице в лице. Все пак, всеки живее във времето си и затова ето няколко весели пожелания за Коледа, които може да изпратите на любимите си по телефона.

Ако през нощта дебел чичко сграбчи те
и пакет огромен ти даде
не се стряскай дядо Коледа е,
а ти си бил най-послушното дете.

И понеже както Коледа не е само подаръци и дебели чичковци, така и коледните пожелания носят със себе си дух на топлина и любов. Ето и някои по-традиционни пожелания за Коледа, които можете да кажете на някой, който обичате.

Любов, мир и щастие се разпръскват над земята в този свят ден – Коледа. Нека те направят дните ти мирни и щастливи. Нека Коледният дух бъде над теб през цялото време.

Още красиви пожелания за Коледа идват сега:

Нека чудото на Коледа изпълни сърцето ти с топлина и любов
Коледа е време за подаръци и споделяне
Коледа е време за любов и прошка
Весела Коледа за всички.

Това са само някои от традиционните пожелания за Коледа, които можете да кажете на близките си. Тези коледни пожелания могат и да ви дадат идея, така че да измислите ваши, собствени и оригинални пожелания за Коледа, с които да зарадвате искрено хората, които обичате.

Коледа е, време за красиви моменти и среща със семейството. Забравете всички лоши моменти, които са минали през вас през годината. Погледнете с надежда напред и с любов към най-близките си. Не се скъпете за подаръци, вложете цялото си сърце във вашите коледни пожелания и нега силата и топлината на този празник не ви напускат никога.